A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:
Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund csökkentette az angol válogatott futballistájáért, Jadon Sanchóért kért árat, és kész akár 85 millió euróért eladni őt a Manchester Unitednek.

Ole Gunnar Solskjaer kívánságlistáján már régóta szerepel a 21 éves szélső, akit a jelenlegi szezon elején is szeretett volna a Unitedhez csábítani, azonban akkor a Dortmund kihátrált az üzlet alól. Sanchóért legalább 100 millió eurót kért volna a német csapat, ám Michael Zorc sportigazgató szerint a játékos úriember módjára viselkedett, ezért a mostani idény végén megkaphatja a lehetőséget a távozásra.

"Úriemberek módjára állapodtunk meg egymással tavaly, így bizonyos feltételek mellett megadjuk a lehetőséget arra, hogy távozzon" - mondta Zorc. "Erling Haalanddal kapcsolatban viszont nem létezik hasonló megegyezés" - tette hozzá a dortmundi sportigazgató.

Jadon Sancho idén nyáron klubot válthat Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Ralf Ibing

A Metro megírta, hogy a német sztárcsapat vezetősége a járványhelyzet gazdasági hatásai miatt akár már egy 85-90 millió euró körüli összegért cserébe hajlandó elengedni Sanchót.

A hírek szerint az angol válogatott szélső is készen áll a váltásra, és szívesen csatlakozna nyártól a Unitedhez. Sancho ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 34 mérkőzésen lépett pályára a Dortmund színeiben, melyeken 12 gólt szerzett és 18 gólpasszt adott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!