Vágólapra másolva!
A Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjaer csalódott volt az Európa-liga döntője után, mert csapata nem tudta megfordítani a mérkőzést, és 11-es rúgások után alulmaradt a Villarreallal szemben. A norvég tréner szerint a United szezonja sikertelennek tekinthető, hiszen nem tudott egyetlen trófeát sem megnyerni ebben az idényben.

Az Európa-liga fináléja a hosszabbításban sem dőlt el, ezért 1-1-es állás után tizenegyesrúgások döntöttek. Egészen elképesztő módon 22 rúgásra került sor a párbajban, amelyben végül a Manchester United kapusa, David de Gea rontott, így a Villarreal játékosai emelhették magasba a serleget.

A The Guardian megírta, hogy Solskjaer a meccs után elismerte, csapata alul maradt egy olyan együttessel szemben, amely a szezonban a hetedik helyet szerezte meg a spanyol bajnokságban, de most az Európa-liga győzteseként csatlakozhat a Bajnokok Ligája mezőnyéhez a következő idényben.

értékelt a norvég menedzser.

Solskjaer csalódott volt az elvesztett Európa-liga-döntő után Forrás: AFP/Kacper Pempel

A United a Premier League-ben és az Európa-ligában is csupán második lett, így Solskjaer szerint nem tekinthető sikeresnek a csapat szezonja.

tette hozzá a 48 éves tréner.

"A fiúk nagyon jók voltak, de a 11-esekkel nem volt szerencsénk. A trófeák azok, amelyek igazán számítanak ennél a klubnál, tehát valóban nem volt sikeres idényünk" - zárta gondolatait Solskjaer.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!