A Paris Saint-Germain edzője visszatérhet a Tottenhamhez

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentinian coach Mauricio Pochettino gestures during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Saint-Etienne on January 6, 2021 at Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne. (Photo by Philippe DESMAZES / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain argentin edzője, Mauricio Pochettino visszatérhet a Tottenham csapatához, amelynél korábban több mint 5 évig dolgozott.

A Tottenham 2019-ben rúgta ki Pochettinót a sorozatos rossz eredmények miatt, majd José Mourinhót nevezte ki a csapat élére. A portugál sztáredzőtől a szezon vége előtt megvált a klub, amelyet az utolsó néhány meccsen a korábbi játékos, Ryan Mason irányított ideiglenesen, azonban Daniel Levy elnök nagy erőkkel keresi az új trénert.

Pochettino idén januárban Thomas Tuchel és Lőw Zsolt távozását követően lett a Paris Saint-Germain edzője, amellyel öt hónap alatt két kupát ugyan megnyert, de a bajnokságban nem tudott az első helyen végezni, és a Bajnokok Ligája elődöntőjében is kiesett a Manchester Cityvel szemben.

Mauricio Pochettino korábban több mint öt évig volt a Tottenham edzője Forrás: AFP/Philippe Desmazes

A talkSport megírta, hogy a Spurs elnöke megbánta, amiért annak idején elküldte az argentin sikeredzőt, aki 2019-ben a BL-döntőbe is bejuttatta a londoni együttest.

A hírek szerint a Brighton edzője, Graham Potter, a Wolverhamptontól távozó Nuno Espirito Santo, valamint az Ajaxot irányító Erik ten Hag is esélyes lehet a Tottenham edzői posztjára.

Mindent egy helyen az Eb-ről