Dárdai Pál játékosa szívbetegség miatt nem edzhet

Hertha BSC vs Werder Bremen Bundesliga soccer Horizontal FOOTBALL
Berlin's head coach Pal Dardai shakes hands with his goalkeeper Rune Jarstein after the German Bundesliga football match between Hertha BSC and Werder Bremen at the Olympic Stadium in Berlin, Germany, 10 December 2016. (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.) Photo: Annegret Hilse/dpa (Photo by Annegret Hilse / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusa, Rune Jarstein szívizomgyulladás miatt egyelőre nem kezdheti meg a felkészülést a következő szezonra.

A kicker megírta, hogy a norvég kapus március végén kapta el a koronavírust és a berlini Charité klinikára került, így idő előtt befejeződött számára a 2020/2021-es futballidény.

A 36 éves futballista az új szezon edzéseit sem kezdhette meg, mert a betegsége után szívizomgyulladást állapítottak meg nála.

Rune Jarstein egyelőre nem végezhet edzéseket Forrás: AFP/Leon Kuegeler

mondta játékosáról a Hertha magyar edzője, Dárdai Pál.

A berlini együttes edzőtáborában nem lesz ott többek között a belga Dedryck Boyata és a cseh Vladimir Darida sem, hiszen mindketten az Európa-bajnokságon szerepelnek hazájuk válogatottjával, míg a szlovák Peter Pekarik az Eb utáni vakációját tölti éppen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!