A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hiába jutottak ki veretlenül egy világeseményre, mégis kirúgták a szövetségi kapitányukat

Horizontal FOOTBALL ARRIVAL
Colombia's national football team new head coach Portuguese Carlos Queiroz, is pictured upon arrival at El Dorado international airport in Bogota on February 6, 2019. (Photo by Diana Sanchez / AFP)
Vágólapra másolva!
A portugál Carlos Queiroz lett az egyiptomi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A 68 éves edző kinevezését szerdán a közösségi oldalán jelentette be az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség (EFA), azt azonban egyelőre nem hozta nyilvánosságra, mennyi időre szól az új kapitány szerződése.

Carlos Queiroz lett az egyiptomi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Forrás: AFP/Diana Sanchez

Queiroz 33 éve dolgozik edzőként, azóta irányította már Portugália, az Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, a Dél-afrikai Köztársaság, Kolumbia és Irán válogatottját, a Sporting CP és a Real Madrid csapatát, két időszakban volt a Manchester United másodedzője, illetve tevékenykedett az Egyesült Államokban és Japánban is.

Az előző egyiptomi kapitányt, a két évvel ezelőtt kinevezett Hosszam el-Badrit hétfőn menesztették, noha irányításával veretlen maradt a nemzeti csapat, amely hat győzelem mellett négyszer játszott döntetlent, kijutott az Afrikai Nemzetek Kupájára, világbajnoki selejtezőcsoportját pedig vezeti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!