Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata szeretné leigazolni az Inter Eb-győztes középpályását, Nicolo Barellát, annak ellenére, hogy a futballista szerződéshosszabbítás előtt áll jelenlegi klubjával.

A sempreinter.com megírta, hogy Barella a PSG egyik legfőbb célpontja, akit a párizsi sztárklub jövő nyáron szeretne szerződtetni.

A francia csapat kívánságlistáján többek között N'Golo Kanté, Paul Pogba és Franck Kessié is szerepel.

Az Inter a közeljövőben szeretné meghosszabbítani egyik legfontosabb játékosa szerződését, de egy külföldi sztárklub ajánlata esetén elképzelhető, hogy mégsem tudja megtartani kulcsemberét.

Barella jelenleg az Inter egyik legfontosabb játékosa Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

A hírek szerint a milánói együttes évi 4,5 millió eurós szerződést szeretne felkínálni Barellának, ám az olasz válogatottal idén Eb-győztes futballista legalább 5,5 milliót akar, így az anyagiak miatt is bőven van rá esély, hogy távozzon, hiszen a PSG-nél kevés tehetősebb klub van Európában.

A Paris Saint-Germain ezen a nyáron jelentősen megerősítette a keretét, ráadásul több világklasszis játékost, mint például Lionel Messit, Gianluigi Donnarummát, Georginio Wijnaldumot és Sergio Ramost is ingyen szerzett meg.

Mindent egy helyen az Eb-ről