Elképesztő trükköt mutatott be az edzésen Haaland - videó

firo: 22.09.2021 Fuvuball: Soccer: 1st Bundesliga, season 2021/2022 BVB, Borussia Dortmund Training Borussia Dortmund training season 2021 2022 spo BVB 1 Bundesliga Horizontal
firo: 22.09.2021 Fuvuball: Soccer: 1. Bundesliga, season 2021/2022 BVB, Borussia Dortmund Training Erling Haaland, (Photo by Jvşrgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund norvég sztárcsatára, Erling Haaland az edzésen sem nélkülözi a kreativitást, fantasztikus rúgótechnikáját egy egyedi gyakorlat keretében csillogtatta meg.

A 21 éves támadó jelenleg izomsérülés miatt egy ideig még nem léphet pályára, de az edzéseken már részt vehet. A fiatal csatár az egyik tréningen egy kreatív gyakorlattal bizonyította be, hogy tűpontosan képes célozni a bal lábával. Haaland a büntetőpontra helyezett egy labdát, amelyre két másikat is rárakott és célba vette a kapu jobb felső sarkába akasztott céltáblát. A norvég játékos mindhárom labdával eltalálta a célpontot, a harmadik kísérlettel az utolsó "maradványt" is eltávolította a helyéről.

A Dortmund szurkolói minden bizonnyal alig várják, hogy a csapat legnagyobb sztárja visszatérjen a pályára. Haaland ebben a szezonban eddig minden sorozatot figyelembe véve 8 meccsen 11 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!