Nyolc forduló után már a harmadik edzőt rúgták ki az olasz bajnokságban

US Salernitana v Hellas Verona FC - Serie A Us Salernitana Hellas Verona Fc Soccer Association Football Soccer Championship Soccer Photography Calcio Football Match Italian Soccer Serie A Italian Soccer Soccer Match Association Soccer Italian Championship
Salernitana's head coach Fabrizio Castori during the Italian football Serie A match US Salernitana vs Hellas Verona FC on September 22, 2021 at the Arechi stadium in Salerno, Italy (Photo by Carmelo Imbesi/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Carmelo Imbesi / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Fabrizio Castorit vasárnap menesztették az olasz labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Salernitana vezetőedzői posztjáról, utódja Stefano Colantuono lett.

Az újonc csupán négy pontot szerzett a Serie A első nyolc fordulójában, a klubvezetők ezért döntöttek az edzőváltás mellett.

A tűz biztosan nem hiányzott Fabrizio Castoriból Forrás: NurPhoto via AFP/Carmelo Imbesi/LiveMedia/NurPhoto/Carmelo Imbesi

A csapat szombaton 2-1-re kikapott az ugyancsak újonc Spezia otthonában, jövő szombaton pedig az Empolit fogadja.

Castori a harmadik edző a Serie A-ban, akit menesztettek ebben a szezonban, miután a Hellas Verona és a Cagliari szeptemberben elbocsátotta Eusebio Di Francescót, illetve Leonardo Semplicit.

A Salernitana vasárnap este bejelentette, hogy Stefano Colantuono veszi át az együttes irányítását. Az 58 éves tréner 2017 decembere és 2018 decembere között már volt a csapat vezetőedzője, távozása óta nem tevékenykedett más klubnál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!