Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-s vereséget szenvedett Albániától a vb-selejtezők szombat esti mérkőzésén. Marco Rossi, a nemzeti csapat szövetségi kapitánya a találkozó után az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

"Ez egy olyan meccs volt, amit megnyerhettünk volna. Sajnálatos módon ők tudtak olyan játékosokat jól használni, akik valóban csúscsjátékosok. Ilyen volt a győztes gól szerzője is. Általában az utolsó 15 perc az, amikor ugyanaz történik: mindig kapunk egy gólt. Talán nem tudjuk ugyanazt a ritmust fenntartani 90 percig.

Kicsit szerencsétlenek voltunk, összességében jobbak voltunk a labdatartásban, ők leginkább kontráztak, de azt hatékonyabban csinálták. A pálya utolsó negyedében nem találtuk meg a jó megoldásokat. Mindenki felvállalta, hogy kapura lőjön, elveszítettük a három pontot, így nem tudtunk kvalifikálni a világbajnokságra.

Nagyon sok idővel ezelőtt ez még csak álom lett volna, mert több másik csoporthoz képest is ez egy kemény csoport. Vannak olyan pillanatok a sportban, amikor az ember a csúcson van, máskor hullámvölgyben, mi most nehéz helyzetben vagyunk. Mégsem játszottunk rossz meccset."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!