A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Fredi Bobic, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC sportigazgatója a Transfermarktnak adott interjút, melyben szóba került a klub magyar vezetőedzője, Dárdai Pál és a közelgő téli átigazolási időszak is. 

Ezt a sorozatot megelőzően a Hertha három vereséggel kezdett, s a Bayern München elleni mérkőzést 5–0-ra vesztette el. Ekkor a klub magyar vezetőedzője, Dárdai Pál felajánlotta lemondását, végül azonban maradt a posztján.

„Nem menesztettük Dárdait, mert meg akartam mutatni neki és a klubnak is, hogy nyugalomra és stabilitásra van szükségünk. Az tény azonban, hogy ilyen vereségsorozat nem fordulhat elő túl gyakran"

– kezdte Fredi Bobic, a Hertha nyáron kinevezett sportigazgatója a Transfermarkt adott interjújában, majd rá tért a közelgő átigazolási időszakra - írja az nso.hu.

Dárdai egyelőre élvezi Bobic bizalmát Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Max Ellerbrake / firo Sportphoto/Max Ellerbrake

„Vannak edzők, akik a transzferidőszakban óránként idegesen telefonálnak és kérdezgetnek.

– mondta.

„Az igazolásoknál fontos, hogy gondoljunk a jövőre is. Ha csak a rövid távú sikerekre koncentrálsz, akkor úgy járhatsz, mint a Schalke, vagy a Hamburg, akik jelenleg a másodosztályban vannak, onnan pedig nem könnyű visszatérni. Nem szabad hagynod, hogy a média és a szurkolók nyomást gyakoroljanak rád. Nyugodt, átgondolt munkát kell végeznünk az előttünk álló átigazolási időszakban" – zárta gondolatait a sportigazgató.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!