29 évesen visszavonulhat az Arsenal korábbi sztárja

Millwall v AFC Bournemouth - Sky Bet Championship Sky Bet Championship Millwall AFC Bournemouth The Den Stadium London 21st April 2021 Soccer Horizontal FOOTBALL EVENT
Jack Wilshere of AFC Bournemouth spring warm up during The Sky Bet Championship between Millwall and AFC Bournemouth at The Den Stadium, London on 21st April, 2021 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Sorozatos sérülései miatt 29 évesen a visszavonulás mellett dönthet az Arsenal korábbi angol válogatott labdarúgója, Jack Wilshere.

Wilshere legutóbb az angol másodosztályban szereplő Bournemouth csapatában futballozott, ám fél éve nem talál magának klubot.

A középpályás azóta ugyan többször edzett az Arsenal felnőttcsapatnál, leginkább az U23-as tartalékkeretnél kapott lehetőséget, amelynél egyúttal mentoredzőként, a fiatal játékosok segítőjeként is számolnak vele.

nyilatkozta Wilshere a BBC Sportnak.

A 34-szeres angol válogatott labdarúgó a pályafutása elején óriási tehetségnek indult, hatalmas jövőt jósoltak neki, de rengetegszer bajlódott sérülésekkel. Idén május közepe óta nem is játszott tétmérkőzésen.

Jack Wilshere (jobbra) legutóbb a Bournemouth csapatában játszott Forrás: AFP/Glyn Kirk

A futballista bízik abban, hogy januárban újra pályára léphet, de attól is tart, hogy sérülékenysége miatt nem túl sok csapat számítana rá. Abban száz százalékig biztos, hogy januárban képes lesz futballozni, de elgondolkodott a visszavonuláson is.

mondta a középpályás.

Miután 2018-ban távozott az Arsenaltól - amelynek egy időben kulcsjátékosa volt - sorozatos sérülései miatt csupán 36 meccsen lépett pályára a West Hamben és Bornemouth-ban.

Mindent egy helyen az Eb-ről