A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Egyre nagyobb a zűrzavar a Crystal Palace-Tottenham meccs körül. A londoni klub szurkolói nagyon dühösek lettek, mivel még mindig nem kaptak pontos tájékoztatást azzal kapcsolatban, hogy elmarad-e a mérkőzés vagy sem. A Crystal Palace játékosai mellett már két stábtag is pozitív koronavírustesztet produkált. A csapat edzője, Patrick Viera szintén kihagyja a találkozót, mivel ő is koronavírusos lett.

Egyre dühösebbek a Tottenham szurkolói, mivel a Crystal Palace elleni meccsel kapcsolatban egyre több ellentmondásos információ kelt napvilágra, és a londoni klub szurkolói nem tudják, hogy most elmarad-e a találkozó vagy sem - derült ki a Dailymail oldaláról.

Az észak-londoni klub vasárnap reggel jelentette meg a hivatalos Twitter-oldalán, hogy megtartják a meccset annak ellenére is, hogy több Crystal Palace játékos és stábtag mellett a vezetőedző, Patrick Viera is megfertőződött a vírussal.

A francia edző kihagyja a Tottenham elleni meccset.

Tottenham Hotspur szurkolói nem tudják, hogy lesz-e meccs Forrás: AFP/Ben Stansall

Sem a Premier League, sem pedig a Tottenham nem adott ki hivatalos tájékoztatást a helyzetről, és ez egyre több szurkolót feldühített.

- írta egy szurkoló a Twitteren.

Eddig már három meccset halasztottak el a Boxing Day-en. A Leeds-Liverpool, a Wolverhampton-Watford és az Everton-Burnley meccsek maradtak el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!