Vágólapra másolva!
A Wolverhampton 2-1-re legyőzte a Brentford csapatát angol bajnoki labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati mérkőzésén. Bár az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, mégis akadtak izgalmak, egyrészt a hazai csapat két védője, Rico Henry és Mathias Jensen brutálisan összefejelt, másrészt a 35. percben közel fél órára félbeszakadt a találkozó, mert egy ismeretlen eredetű drón repült be a stadion légterébe. A kényszerszünetet követően 19 percet hosszabbítottak az első játékrész végén.

Az insidenc a mérkőzés 20. percében történt, amikor a Wolverhampton kapusa, José Sá előre rúgott egy labdát, amit a két hazai védő hátul igyekezett megoldani, azonban mivel vélhetően nem szóltak egymásnak, csúnyán összefejeltek.

A két játékost hosszú percekig kellett ápolni. A Brentford dán védője, Mathias Jensen vérző fejjel hagyta el a pályát, a hírek szerint Jensen agyrázkódást szenvedett. Végül elővigyázatosságból mindkettejüket le kellett cserélni.

Az első félidő második felében húsz percre félbeszakadt a meccs, a játékvezető pedig az öltözőfolyosóra parancsolta a csapatokat, mert egy drón körözött a pálya felett. A találkozón Joao Moutinho volt a hős, aki góllal és gólpasszal segítette győzelemhez az öt összecsapás óta veretlen vendégeket.

Premier League, 23. forduló:
Brentford-Wolverhampton Wanderers 1-2 (0-0)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!