A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az izraeli Guy Luzon lehet a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC edzője. A 46 éves szakember egy izraeli lapnak elismerte, hogy a magyar csapat megkereste.

Mint ismert, december 31-én kirúgták az Újpest német edzőjét, Michael Oenninget, így a lila-fehér csapat Víg Péter másodedzővel kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Azonban hamarosan új edzője lehet az Újpestnek, ugyanis az izraeli Sport5 értesülései szerint Guy Luzon másfél éves szerződésajánlatot kapott magyar csapattól, amit a 46 éves szakember meg is erősített.

– idézi a Sport5 Guy Luzont, aki az utóbbi két évben 110 meccsen irányította a Maccabi Petah Tikva csapatát.

Guy Luzon egyelőre mérlegeli az Újpest FC ajánlatát Forrás: AFP/Bruno Fahy

A 46 éves edzőtől december végén köszönt el az izraeli klub, miután az őszi szezonban 15 bajnoki meccsből csak kettőt tudott megnyerni a csapatával.

Luzon érkezésére azért is komoly esély van, mert nem ismeretlen számára az Újpest FC-t birtokló Duchatelet család. Az izraeli szakember korábban dolgozott az angol Charlton Athletic és a belga Standard Liege csapatainál is, amelyek egyaránt Roderick Duchatelet édesapja, Roland Duchatelet érdekeltségi köreibe tartozott.

Nagy esély van tehát Guy Luzon érkezésére, azonban egy esetleges újpesti tulajdonosváltás még meghiúsíthatja az üzletet.

Luzon egyébként 2001 óta dolgozik edzőként, de több mint 20 éves pályafutása alatt még egyetlen trófeát sem nyert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!