Nem ülhet le a Real Madrid kispadjára Carlo Ancelotti, mert lejárt az edzői papírja

Real Madrid CF v Elche CF - La Liga Santander soccer Real Madrid CF Elche CF La Liga Santander Carlo Ancelotti Waist up One person La Liga Santander match Estadio Santiago Bernabeu January Horizontal SPORT FOOTBALL PHOTO
Carlo Ancelotti of Real Madrid reacts during the La Liga Santander match between Real Madrid CF and Elche CF at Estadio Santiago Bernabeu on January 23, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Lejárt a Real Madridot irányító Carlo Ancelotti edzői papírja. Az olasz tréner hiába minden idők egyik legsikeresebb edzője, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) arra kérte, hogy vizsgázzon le újra, mielőtt ismét a kispadra ülne.

A Football Italia információi szerint Ancelotti edzői papírja 2021. december 31-én lejárt. A lap információi szerint az UEFA levélben értesítette a 62 éves olasz mestert, hogy meg kell újítani a lejárt bizonyítványát, és újra le kell vizsgáznia ahhoz, hogy ismét érvényesek legyenek.

Ancelotti edzői pályafutása alatt több mint 1200 mérkőzésen irányította aktuális csapatát. A Milan, a Chelsea, a PSG, a Real Madrid és a Bayern München vezetőedzőjeként összesen 21 különböző trófeát emelhetett a magasba, amivel klubszinten az egyik legsikeresebb edzőnek számít.

Carlo Ancelottinak vizsgát kell tennie Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A hírek szerint a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) felvette a kapcsolatot az UEFA-val, hogy udvariasan javasolja Ancelottit a vizsgára, amitől vélhetően minden érintett meglehetősen kínosan érzi majd magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!