Az Eb-győztes olasz sztárfocista bocsánatot kért az öltözőben okozott hatalmas káosz miatt

Italy v Switzerland - 2022 FIFA World Cup Qualifier Soccer World Cup Qualifier calcio Switzerland Italia Svizzera Training Session World Cup 2022 qualifier football match Leonardo Bonucci Stadio Olimpico Giuseppe Maffia Rome 12 November Horizontal FOOTBAL
Leonardo Bonucci of Italy looks on during the World Cup 2022 qualifier football match between Italy and Switzerland at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 12 November 2021. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-válogatott Eb-győztes hátvédje, Leonardo Bonucci bocsánatot kért, amiért nem takarították ki az öltözőt az Észak-Macedónia elleni vb-pótselejtezős vereség után.

Az Eb-címvédő olasz válogatott március 24-én hatalmas meglepetésre hazai pályán 1-0-ra kikapott Észak-Macedóniától, így nem jutott ki a katari világbajnokságra. A játékosok nehezen emésztették meg a sokkoló vereséget, és még az öltözőt sem takarították ki, amelyben óriási felfordulást okoztak.

A közösségi médiában rengeteg fotó és videó látott napvilágot, melyeken tisztán látható, hogy a hazai öltözőben elképesztően nagy rendetlenséget hagytak maguk mögött a futballisták,

ugyanis palackok, ételmaradványok és még cigarettás doboz is volt a szemétkupacban.

A törökök elleni barátságos meccs előtt a Juventus védője, Leonardo Bonucci a sajtótájékoztatón bocsánatot kért az okozott kellemetlenség miatt.

mondta Bonucci.

Az olasz válogatott sorozatban a második világbajnokságról marad le, négy évvel ezelőtt hatalmas meglepetésre az oroszországi tornára sem tudott kijutni.