Jürgen Klopp elmondta, mit tervez az Inter elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp reacts to Liverpool's opening goal during the English Premier League football match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, north west England on March 5, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp leszögezte, hogy az Inter ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján is aktív támadójátékot szeretne látni a csapatától, függetlenül az első mérkőzés 2-0-s végeredményétől.

Három héttel ezelőtt a Liverpool Olaszországban 2-0-ra legyőzte az Intert a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de az angolok vezetőedzője a visszavágón is hasonló mentalitást szeretne látni a csapatától.

"Mindenki tudja, hogy ez egy veszélyes eredmény. A futballtörténelemben gyakran fordítottak meg párharcot kétgólos hátrányból.

nyilatkozta Jürgen Klopp a BL-visszavágó előtt.

"Őszintén megmondom, hogy az első meccsen sokkal jobb eredmény született, mint vártam. Sokszor nem úgy tűnt a játék képe alapján, hogy mi fogunk nyerni két góllal, kifejezetten kemény ütközet volt. Igazi minőséget képvisel az ellenfél, amely nem várost nézni jön ide, hanem a továbbjutásért küzdeni.

tette hozzá a német tréner.

A Liverpool a keddi játéknapon az Anfield Roadon fogadja az Intert, míg a Bayern München - amely idegenben 1-1-es döntetlent játszott a Salzburggal - szintén hazai pályán játssza a visszavágót.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!