A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNNagy Bernadett
11:30BirkózásReetika Reetika-Bernadett Nagy
HUNMuszukajev Iszmail
12:20BirkózásIszmail Muszukajev-Ernazar Akmataliev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

Messi és Neymar nélkül lehet bajnok a PSG

Real Madrid v Paris Saint-Germain: Round Of Sixteen Leg Two - UEFA Champions League soccer France Real Madrid Paris Saint-Germain PSG Leo Messi Neymar Two people Waist up UEFA Champions League Round Estadio Santiago Bernabeu Sixteen Leg Two match Paris Sa
Leo Messi and Neymar of PSG during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg Two match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Estadio Santiago Bernabeu on March 9, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Szerdán este a francia labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában bajnok lehet a Paris Saint-Germain, ha Lionel Messi és Neymar nélkül győzelmet arat az Angers otthonában.

Olympique de Marseille csapatát, és ha az Angers ellen több pontot szerez, mint a Marseille a Nantes ellen a Stade Vélodrome-ban, akkor biztossá válik a bajnoki címe.

Messi és Neymar sem játszhat szerdán Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton

A mérkőzés előtt a PSG hivatalos honlapjára felkerült meccskeretbe nincs ott a hétszeres aranylabdás Lionel Messi, akinek Achilles-ín gyulladása van. Mellette a világ legdrágább játékosa, Neymar is kihagyja a meccset eltiltás miatt.

Mauricio Pochettinónak nem csak a támadószekcióban kell majd variálnia. A francia világbajnok Presnel Kimpembe térdsérülés miatt nem bevethető, míg az olasz Európa-bajnok Marco Verratti szintén térdproblémák miatt nem léphet pályára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!