Vágólapra másolva!
A Liverpool a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a csapat sikeredzője, Jürgen Klopp új szerződést írt alá a klubbal.

A német szakember 2015 óta vezeti a liverpooli csapatot, jelenlegi szerződése 2024 nyarán jár le. Klopp korábban arról beszélt, nem tartja kizártnak, hogy 2024-ben távozik, és szünetet is tart az edzősködésben, abban az esetben, ha nem érzi majd magában a kellő energiát ahhoz, hogy tovább végezze a megkezdett munkát.

Jürgen Klopp vezetésével rég nem látott magasságokba jutott a Liverpool Forrás: AFP/Paul Ellis

A sajtóhírek már korábban is arról szóltak, hogy hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek majd a felek, hogy Klopp még két évig érvényes szerződését még tovább hosszabbíthassák. A Bajnokok Ligájában elődöntős klub csütörtökön jelentette be hivatalosan a szerződéshosszabbítást, így az 54 éves szakember 2026-ig marad a Liverpool vezetőedzője.

Klopp vezetésével a Liverpool hosszú idő után angol bajnokságot nyert, illetve elhódította a Bajnokok Ligáját is. Az angol csapat versenyben van, hogy idén rekordot jelentő, négy trófeát hódítson el. A Ligakupát már megnyerte a Liverpool, a bajnokságban egy pont a hátránya a Manchester City mögött, a Bajnokok Ligájában kétgólos előnyben van a Villarreal elleni elődöntő első meccse után, míg az FA-kupában a Chelsea ellen vívhat majd döntőt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!