A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Távozik Dunaszerdahelyről a Kisvárda korábbi edzője

Kisvárda, 2021. november 7. A portugál Joao Janeiro, a Kisvárda vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Ferencvárosi TC mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. november 7-én. A Ferencváros 4-0-ra győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A mai nappal befejeződik João Janeiro vezetőedző szerződése a DAC-nál, a klub pedig nem élt az opciós jogával. A portugál szakember tehát távozik a sárga-kékek kispadjáról – áll a felvidéki csapat hivatalos közleményében.

A tavaly november óta a dunaszerdahelyi kispadon ülő tréner május 31-ei hatállyal lejáró szerződésében található opciós jogot nem alkalmazta a klub, így távozik a korábban a Szegeden és Kisvárdán is edzősködő 40 esztendős szakember.

A vezetőedző mellett a szurkolók is kellettek ahhoz, hogy jövőre ismét Európában szerepelhessen a Dunaszerdahely Forrás: Fcdac.sk

João Janeiro összesen 20 bajnoki mérkőzésen vezette a sárga-kékeket, ahol a mérlege 8 győzelem, 7 döntetlen és 5 vereség volt, amivel az európai kupaszereplést (a playoff megnyerésével) kiharcolta a dunaszerdahelyi csapat.

A DAC hozzátette, hogy az új vezetőedző személyéről később adnak tájékoztatást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!