A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Cristiano Ronaldo üzent a szurkolóinak

Portugal v Switzerland: UEFA Nations League - League Path Group 2 2022 Pedro Fiuza fiuza foto lisbon lisboa soccer sports Nations League Switzerland UEFA Nations League Jose Alvalade stadium Cristiano Ronaldo William Carvalho group 2 match June Horizontal
Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after William Carvalho scores a goal during the UEFA Nations League, league A group 2 match between Portugal and Switzerland at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, on June 5, 2022. (Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto) (Photo by Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Tegnap még pihenése közben a felsőtestét mutatta meg a követőtáborának a Manchester United labdarúgója, ma azonban a Csehország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülve már szurkolásra hangolta a portugálokat.

Este háromnegyed kilenctől vívja meg a harmadik mérkőzését a portugál labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája A-divíziójában. Az ellenfél a hozzájuk hasonlóan 4 ponttal álló Csehország lesz Lisszabonban.

A találkozót megelőzően a hazaiak legnagyobb sztárja a közösségi médiában üzent szurkolóinak, akiktől számít az esti buzdításra, ami reményei szerint győzelmet eredményez.

A Manchester United portugál klasszisa tegnap még pihentebben osztott meg egy fényképet magáról. Miután hosszú idő után először tud eltölteni hosszabb időt a hazájában, érthetően ki is használta a helyi időjárást, és süttette magát a napon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!