Hererákos a Borussia Dortmund sztárigazolása

firo : July 11th, 2022, football, 1st Bundesliga, season 2022/2023, BVB, Borussia Dortmund, training, Borussia Dortmund BVB Spo Soccer 1.Bundesliga Season 2022 2023 Horizontal TRAINING
firo : July 11th, 2022, football, 1st Bundesliga, season 2022/2023, BVB, Borussia Dortmund, training, Sebastien HALLER, individual action (Photo by Ralf Ibing / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund nyáron szerződtetett csatára, Sebastien Haller elhagyta a csapat nyári edzőtáborát, mert a támadónál hererákot diagnosztizáltak. 

A 28 éves elefántcsontparti futballista a nyáron igazolt az Ajaxtól a Dortmundhoz, ahol a Manchester Cityhez távozó Erling Haaland 9-es mezszámát is megkapta.

A németek közleménye szerint Haller rosszul érezte magát a hétfői edzés után és az orvosi vizsgálatok során heredaganatot fedeztek fel a szervezetében.

A következő napokban további kivizsgálás vár a játékosra.

mondta a Dortmund sportigazgatója, Sebastian Kehl.

"Az egész BVB család abban bízik, hogy Sebastien a lehető leggyorsabban rendbe jön és újra megölelhetjük őt. Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legjobb kezelést kapja" - tette hozzá Kehl.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről