A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Elszabadult a pokol egy negyedosztályú argentin bajnoki futballmeccsen, a Luján és a Club Alem találkozóján. A verekedés során egy tinédzsert gyomron lőttek, sokáig küzdöttek az életéért, végül belehalt a sérüléseibe.

Az argentin negyedosztályú Lujan-Alem összecsapást megelőzően sejteni lehetett, hogy balhé lesz, ugyanis az egymást nem különösebben kedvelő drukkercsoportok egy, a pálya közelében lévő kocsmában hergelték egymást. Az elfogyasztott alkohol mértékével egyenes arányában sértegették egymást, majd kirobbant az utcán a verekedés - írja a Bors.

Végül helyi sajtóhírek szerint az autókkal érkező

vendég ultrák tüzet is nyitottak a stadion közelében lévő kocsmákban és bárokban összegyűlt hazai szurkolókra és legalább heten megsérültek.

A rendőrség persze közbelépett, gumilövedékekkel oszlatta a tömeget.

Egy ember pedig az életét is vesztette. Az illetőt gyomron lőtték, életveszélyes állapotban szállította őt kórházba a mentő, de az életét már nem tudták megmenteni. A fiú mindössze 18 éves volt.

A meccs kezdetére normalizálódni látszott a helyzet, ám a lelátón minirakéták kerültek elő.

A játékvezető ekkor megállította a küzdelmet, és a csapatokat az öltözőbe küldte. Miközben azok levonultak, egy hanggránát is robbant, ami általános riadalmat váltott ki.

A 15 perc kényszerszünet során valamennyire megnyugodtak a kedélyek, a fő bajkeverőket elszállították a rendőrök, a meccs folytatódott.

"Fogalmunk sem volt arról, hogy mi folyik odakinn – mondta az Ole című lapnak az Alem edzője, Horacio Fabregat. – Csak várakoztunk a folyóson, miközben senki mondta, hogy mi a tömegverekedés vége. Akkor odaléptem a negyedik bíróhoz, akit már

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!