A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hosszabbított a Bayern a klub egyik legfontosabb emberével

firo : 07/30/2022, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, Supercup final RB Leipzig - FCB FC Bayern Munich , Munich RB Leipzig - FC Bayern Munich RB Leipzig - FCB FC Bayern Munich Season 2022 Spo 1. League Bundesliga Soccer Munich
firo : 30.07.2022, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, Supercup final, sports management Hasan Salihamidzic (FC Bayern Munich) laughsd, laughs, half figure, handshake (Photo by Max Ellerbrake / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Három évvel meghosszabbították Hasan Salihamidzic sportigazgató szerződését a német bajnoki címvédő Bayern München labdarúgóklubnál, így a szakember 2026-ig marad a poszton.

A 45 éves Salihamidzic 2017 óta látja el a sportigazgatói teendőket a bajor egyesületnél, eddigi megállapodása 2023-ig volt érvényes.

Kevesen gondolták a kinevezése napján, hogy Hasan Salihamidzic a bajor klub egyik legfontosabb embere lesz Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto/Max Ellerbrake

A szakembert korábban sok kritika érte a Bayern München átigazolási politikája miatt, de egyöntetű vélemény, hogy idén nyáron jó üzleteket kötött, többek között a szenegáli Sadio Mané, valamint a holland Matthijs de Ligt szerződtetésével.

A továbbiakban is mindent meg fogok tenni azért, hogy ezt elérjük. Nagyon jó úton haladunk" - mondta Salihamidzic, aki korábban kijelentette: a Bayern a mostani idényben a bajnoki címvédés mellett a Német Kupában és a Bajnokok Ligájában is döntőt akar játszani.

A müncheni sztárcsapat négy forduló után 10 ponttal az élen áll a Bundesligában, szombaton a mögötte második, Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlin vendége lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!