Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere elismerte, hogy nem tudja garantálni, hogy a csapat nyáron igazolt sztárfocistája, Darwin Núnez nem fog ismét piros lapot kapni az Everton elleni hétvégi városi rangadón.

A forduló nyitómeccsét a szezont döcögősen kezdő Liverpool játssza szombaton a városi rivális Everton vendégeként, és Jürgen Klopp ismét számíthat az uruguayi játékosára, akit a Crystal Palace elleni bajnoki után tiltottak el három mérkőzésre, amiért szándékosan lefejelte a dán válogatott Joachim Andersent.

Klopp a meccs előtti sajtótájékoztatón elárulta, hogy beszélt a támadóval az indulatok megfékezéséről.

- utalt Klopp az Everton elleni derbire.

A Liverpool támadója, Darwin Núnez az Everton ellen térhet vissza az eltiltása után Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Jan Woitas

Klopp hozzátette, hogy Núneznek fejben fel kell készülnie az Everton elleni rangadóra és összességében a Premier League-ben szokásos fizikai csatákra, de elismerte azt is, hogy nem tudja megakadályozni, hogy a Crystal Palace elleni meccsen történt incidens ne ismétlődjön meg.

"Ha Darwin pályára lép, akkor készen kell állnia ezekre a dolgokra, ez egyértelmű. Akkor is a saját játékára kell koncentrálnia, ha egy másik játékos provokálja.

A kihagyott két hét biztosan segített neki, de azt biztosan nem tudom garantálni, hogy soha többé nem fog újra ilyesmi megtörténni" – mondta Klopp.

Mindent egy helyen az Eb-ről