Jürgen Klopp dühös lett és megalázott egy újságírót - videó

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp gestures on the touchline during the English Premier League football match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, north west England on September 3, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool szerdán a Napoli otthonában kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjának csoportkörében. Az angol csapat edzője, Jürgen Klopp a meccs előtti sajtótájékoztatón rendkívül dühös lett az egyik újságíró kérdése miatt.

Kedd délután a Liverpool a közösségi médiában figyelmeztette a csapat drukkereit, hogy maradjanak a szállásaikon a meccs után, mert 2010-ben, 2018-ban és 2019-ben is támadás érte a szurkolókat, amikor a Napoli ellen játszott az angol együttes.

Jürgen Klopp sem őriz túl jó emlékeket a Diego Armando Maradona stadionról, mert a Borussia Dortmund edzőjeként 2013-ban kiállították, majd Carlo Ancelotti vezetésével a Napoli 2018-ban és egy évvel később is legyőzte a Liverpoolt az olasz városban.

A szerdai meccs előtti sajtótájékoztatón az egyik újságíró azt kérdezte a német edzőtől, hogy veszélyes helynek tartja-e Nápolyt, mire Klopp dühbe gurult és feldúltan válaszolt a kérdésre.

fakadt ki a Liverpool vezetőedzője.

"Én itt védve vagyok. Menjen a hotelbe és kérdezze meg, mit gondolok Nápolyról. Tudja, miről beszélnek itt az emberek.

tette hozzá a dühös tréner.

A Liverpool szerdán 21 órakor lép pályára a Napoli ellen a Bajnokok Ligája A csoportjában, amelyben az Ajax és a Rangers is szerepel.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!