Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Mourinho szerint idén már nem játszhat csapata sztárjátékosa

AS Roma v US Lecce - Serie A Soccer Serie A Olympic Stadium Lecce Calcio Italia AS Roma Serie A match Paulo Dybala second goal US Lecce Stadio Olimpico Giuseppe Maffia pitch Rome 9 October Horizontal GYPSY FOOTBALL SPORT PHOTO
Paulo Dybala of AS Roma looks dejected leaving the pitch injured after he scored second goal during the Serie A match between AS Roma and US Lecce at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 9 October 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Paulo Dybala hiába szerzett győztes gólt a Lecce elleni vasárnapi bajnokin, az AS Roma edzője, José Mourinho szerint a megsérülő játékosra hosszú pihenő várhat.

Dybala tizenegyesből talált be a Lecce kapujába, majd azonnal a lábához kapott. Le is kellett cserélni és a felvételeken látni lehetett, hogy könnyeivel küzd a kispadon.

Paulo Dybala szenvedése a kispadon Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

"Nem vagyok orvos, de a látottak alapján és amit Paulo mondott, szerintem idén már nem látjuk játszani. " - mondta Mourinho, és ha a portugálnak igaza van, akkor könnyen lehet, hogy a világbajnokság is ugrott a 28 éves játékosnak.

Mindent egy helyen az Eb-ről