A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Messi megint cirkuszolni kezdett

Paris Saint-Germain vs Maccabi Haifa: UEFA Champions League Football,football match,Lionel Messi,Maccabi Haifa,Parc des Prin Horizontal
PARIS, FRANCE - OCTOBER 25: Lionel Messi of Paris Saint - Germain (PSG) in action during the UEFA Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Maccabi Haifa FC at Parc des Princes stadium in Paris, France on October 25, 2022. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin klasszis megkérte az edzőjét, hogy a jövő heti bajnoki mérkőzésen rakja ki őt a csapat keretéből, hogy már a válogatott világbajnoki szereplésére készülhessen.

A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) a Paris Saint-Germain jövő vasárnap játssza az utolsó találkozóját a futball-világbajnokság előtt, amikor az AJ Auxerre csapatát látja vendégül.

Messi azonban szeretne már november 7-étől Argentína rendelkezésére állni, amely 22-én, Szaúd-Arábia ellen lép először pályára Katarban.

A 35 esztendős játékos ezért arra kérte a csapat vezetőedzőjét, Christophe Galtier-t, hogy az Auxerre elleni mérkőzésre tegye ki őt a keretből. Messi szerződésében található egy prioritási záradék, amely alapján egy ilyen kérést büntetlenül megtehet, Galtier pedig eleget fog tenni a játékosa kívánságának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!