A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Jürgen Klopp elárulta, mi volt élete egyik legnagyobb hibája

Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp reacts from the sidelines during the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on May 28, 2022. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool edzője, Jürgen Klopp elárulta, hogy élete egyik legnagyobb hibáját akkor követte el, amikor nem tudta leigazolni a dél-koreai sztárfocistát, Szon Hung Mint.

A Tottenham Hotspur sztárja 2013-ban a Hamburg együttesétől a Bayer Leverkusenhez igazolt, pedig Klopp akkori csapatához, a Borussia Dortmundhoz is szerződhetett volna. Szon 2015-ben aztán a londoni klubhoz került és Angliában világklasszis szélső vált belőle.

A The Sun megírta, hogy a Liverpool trénere elképesztően megbánta, amiért annak idején nem igazolta le a dél-koreai klasszist.

Szon egyedülálló futballista, egy világklasszis játékos, az egyik legjobb támadó jelenleg" - méltatta a 30 éves focistát Klopp.

Ezért válaszottam a Leverkusent, mert fontos volt, hogy folyton a pályán lehessek" - reagált Klopp szavaira és indokolta akkori döntését Szon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!