A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Kirúgta csapata a szexuális zaklatással vádolt sztárfocistát

Cameroon v Brazil: Group G - FIFA World Cup Qatar 2022 NurPhoto General News Qatar22 Sport Qatar2022 Soccer worldcup22 Soccer Match worldcup2022 Dani Alves Cameroon Brazil Doha Qatar December 2 2022 Foto Olimpik/NurPhoto Horizontal BRA WORLD CUP
Dani Alves (BRA) during the World Cup match between Cameroon v Brazil , in Doha, Qatar, on December 2, 2022. NO USE POLAND (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol rendőrség pénteken őrizetbe vette a szexuális zaklatással vádolt brazil válogatott labdarúgót, Dani Alvest. A botrány miatt a mexikói UNAM felbontotta a Barcelona korábbi sztárjának a szerződését.

A 39 éves labdarúgó ellen azért indult eljárás, mert egy nő hivatalos feljelentést tett ellene, amiért állítólag egy barcelonai klubban zaklatta őt és a fehérneműjébe nyúlt. Alves elismerte, hogy az adott napon, december 30-án valóban a Sutton nevű szórakozóhelyen volt, de egy tévéinterjúban azt mondta, soha életében nem látta a nőt.

A Spanyolországban élő futballistát pénteken őrizetbe vették, ujjlenyomatot vettek tőle, és már át is vitték a bíróságra, ahol kihallgatják majd, esetleges letartóztatásáról itt döntenek.

Dani Alvest kirúgta a mexikói csapata Forrás: NurPhoto via AFP/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

Jelenlegi klubja, a mexikói UNAM közleményben jelezte, hogy megválik a karrierje során 43 különböző trófeát nyerő játékostól.

– nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Leopoldo Silva, a klub elnöke egy sajtótájékoztatón.

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Alves felesége, Joana Sanz is reagált az ügyre, a brazil modell a közösségi médiában tett közzé egy képet, amivel botrányba keveredett férje támogatásáról biztosított mindenkit.

A brazil labdarúgó az eredményességet illetően világelsőnek számít, mivel klubcsapataival, köztük az FC Barcelonával, valamint a válogatottal összesen 43 trófeát gyűjtött. Így többek között háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, hatszoros spanyol bajnok, kétszeres francia és egyszeres olasz bajnok, a brazil nemzeti együttes tagjaként pedig kétszer nyerte meg a Konföderációs Kupát (2009, 2013) és a Copa Américát (2007, 2019), emellett olimpiai bajnok is (2021).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!