A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Az újabb égés után azonnal kirúgták az Ajax edzőjét

volwassen Seizoen menigte Competitie mannen voetbal Actie EREDIVISIE klassieker topper groep mensen fanaat Grote groep mensen 2022/2023 Competition Men Action EPA Classic Group Of People Fancier Large Group Of People Horizontal SPORT DUEL ADULT SEASON CRO
ROTTERDAM - Ajax coach Alfred Schreuder during the Dutch premier league match between Feyenoord and Ajax at Feyenoord Stadion de Kuip on January 22, 2023 in Rotterdam, Netherlands. ANP MAURICE VAN STEEN netherlands out - belgium out (Photo by MAURICE VAN STEEN / ANP MAG / ANP via AFP)
Vágólapra másolva!
A holland sztárcsapat, az Ajax vezetősége a csapat újabb nyeretlen bajnoki mérkőzése után csütörtök este azonnali hatállyal kirúgta Alfred Schreuder vezetőedzőt.

A belga Club Brugge-től érkező 50 éves szakember a tavaly nyáron vette át az amszterdami csapat irányítását, de rendkívül gyengén szerepel vele a legeredményesebb holland csapat.

Az Ajax túl a bajnokság felén, 18 forduló után 34 ponttal csak az ötödik a tabellán, hét ponttal lemaradva a listavezető Feyenoord, és öttel a még BL-selejtező AZ Alkmaar mögött. Ennél is nagyobb baj, hogy a csapat hét bajnoki óta nyeretlen, a PSV-től elszenvedett november 6-i vereség óta zsinórban hat döntetlent játszott.

Legutóbb csütörtökön égett le a csapat, amelyik hazai pályán a 80. percben lőtt góllal mentett pontot az éppen csak nem kieső helyen álló Volendam ellen.

Schreuder kirúgásának indokaként pont ez, vagyis rengteg elhullajtott pont szerepel a klub által kiadott közleményben, illetve az, hogy semmilyen fejlődést nem tapasztalni a játékban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!