Cristiano Ronaldo megint elbukott, a megalázott Chelsea-n gúnyolódott a világ

fbl Horizontal
Chelsea's English caretaker manager Frank Lampard reacts during the Champions League quarter-final second-leg football match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge in London on April 18, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek utolsó párharcaira is sor került, és a várakozásoknak megfelelően a Manchester City és az Inter jutott tovább a legjobb négy közé. A BL-rangadók mellett rengeteg érdekesség történt a sportvilágban április 19-én, ha lemaradt volna a legfontosabb eseményekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a Manchester City 1-1-es döntetlent játszott a Bayern Münchennel az Allianz Arénában, és 4-1-es összesítéssel jutott be a legjobb négy közé, ahol a címvédő Real Madrid lesz az ellenfele. A játéknap másik mérkőzésén az Internazionale 3-3-as döntetlent játszott a Benfica csapatával a Giuseppe Meazza Stadionban, ezzel a milánói együttes 5-3-as összesítéssel jutott be az elődöntőbe, ahol a városi rivális AC Milannal találkozik majd.

Mióta Cristiano Ronaldo 2018-ban eligazolt a Real Madridból, lejtmenetbe került a pályafutása. Már a Juventusban sem volt minden tökéletes, a Manchester Unitednél töltött második korszaka pedig katasztrofális véget ért. Szaúd-Arábiában is botrányt botrányra halmoz, legutóbbi meccsén a nyakánál fogva rántotta le ellenfelét és a nemi szervét fogdosta.

Cristiano Ronaldo nem a karrierje legszebb időszakát éli Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Az RB Leipzig magyar válogatott sztárjának, Szoboszlai Dominiknek a barátnője egy sejtelmes fotót osztott meg az interneten, amely arra utal, hogy a futballista eljegyezte a szexi hölgyet.

A Chelsea kettős vereséggel esett ki a Real Madrid elleni BL-negyeddöntős párharcból, az angol csapat újabb bukása után nem is fogták vissza magukat a mémkészítők.

Tom Brady legszexisebb rajongója, Veronika Rajek imádja a sportot és előszeretettel mutogatja dögös alakját a közösségi médiában.

Tom Brady legdögösebb rajongója, Veronika Rajek Forrás: Instagram.com/veronikarajek/

Elképesztő jelenet zajlott az angol negyedosztályban, ahol az utolsó helyen álló Rochdale a feljutásért harcoló Tranmere Rovers csapatát fogadta. A hazai együttes borzalmasan kezdte a meccset, ugyanis már a 19. percben hátrányba került egy komédiába illő öngóllal.

Mindent egy helyen az Eb-ről