Nevetségessé vált a Bayern, kitoloncolhatják Ronaldót, álruhás Messi

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT CELEBRITY FULL LENGTH SHOUTING
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts the Saudi Pro League football match between Al-Fateh and Al-Nassr at the Prince Abdullah bin Jalawi Stadium in al-Hasa on February 3, 2023. (Photo by Ali ALDAIF / AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtökön még a Bajnokok Ligájában nagyot bukó Bayern volt a téma, illetve Cristiano Ronaldo esetleges kitoloncolása volt az, amitől hangos volt a hazai és a nemzetközi sportsajtó is.Rengeteg érdekesség történt a sportvilágban április 20-án, ha lemaradt volna a legfontosabb eseményekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a Manchester City 1-1-es döntetlent játszott a Bayern Münchennel az Allianz Arénában, és 4-1-es összesítéssel jutott be a legjobb négy közé, ahol a címvédő Real Madrid lesz az ellenfele. A Bayern kiesése után beindultak a mémgyárak, nem kímélték Thomas Tuchel csapatát, közben pedig Oliver Kahn magyarázkodott.

Bombaként robbant a hír, hogy kitoloncolhatják Szaúd-Arábiából a gusztustalankodó Cristiano Ronaldót, miközben nemezise, Lionel Messi álruhában jelent meg nyilvánosan.

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus elmondta a véleményét Szoboszlai Dominikról és a Herthánál újra kinevezett Dárdai Pálról is.

Mindent egy helyen az Eb-ről