Tragikus értékelést, a lehető legrosszabb osztályzatot kapta a Bayern védője

fbl Horizontal
Bayern Munich's French defender Dayot Upamecano reacts to their defeat on the pitch after the UEFA Champions League quarter final, first leg football match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad Stadium in Manchester, north-west England, on April 11, 2023. - Manchester City won the game 3-0. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem éppen élete meccse volt a Bayern München védőjének, Dayot Upamecanónak a kedd esti, Manchester City elleni meccs.

A Bajnokok Ligájában a negyeddöntő első meccsén a a francia hátvéd a szintén francia L'Equipe-től kettes osztályzatot kapott a lehetséges 10-ből, de csak eggyel kapott jobb jegyet a csapattársa, Serge Gnabry és a csapat új edzője, Thomas Tuchel.

A meccset végül 3-0-ra nyerte a Manchester City, amiben komoly szerepe volt Upamecanónak is. A 24 éves hátvéd a Bildtől a lehető legrosszabb, ötös osztályzatot kapta.

Dayot Upamecanónak nem ez volt élete meccse Forrás: AFP/Paul Ellis

„A második félidő igazi rémálommá vált Upamecano számára, olyan, mint ami egy egész karriert meghatározhat. A francia elnézett egy labdát Grealish mellett, majd végig bizonytalan volt, és a második gól előtt is labdát veszített, ahogy a harmadik találatnál sem állt a helyzet magaslatán" – írta a Bild, amely Gnabrynak is ötöst adott, ahogy az észrevehetetlen Kingsley Comannak is.

Upamecano meccse: