A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Nincs több büntetés, végre levizsgázik a francia bajnokság legtehetségesebb edzője

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT
Reims' Belgian head coach William Still gestures to his players from the touchline during the French L1 football match between Montpellier Herault SC and Reims at The Mosson Stadium in Montpellier, southern France, on November 13, 2022. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)
Vágólapra másolva!
Nyáron végre megszerzi a francia élvonalhoz szükséges edzői végzettséget Will Still, a Ligue 1-ben szereplő Stade Reims szakvezetője.

A 30 éves belga edző kezdetben azzal hívta fel magára figyelmet, hogy videojátékokból sajátította el az alapvető fogásokat, és így szerződtette le a francia élvonalban szereplő Stade Reims, ahol korábban megfordult szakmai gyakorlaton.

Csakhogy miután 2022 októberében leült a kispadra, a francia csapatnak minden egyes bajnoki mérkőzés után 25 ezer euró büntetést kellett befizetnie, az UEFA Pro Licence hiánya miatt, ami feltétele, hogy valaki a francia élvonalban edzősködjön.

A L'Equipe híre szerint az áldatlan állapot a nyáron véget ér, és a fiatal belga, aki jó hajrával és némi szerencsével akár a nyolcadik helyre is kormányozhatja a Reims csapatát, nyáron végre leteszi az utolsó vizsgát, és megkapja a hőn áhított papírt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!