A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Eldőlt a Manchester United által csábított sztárfocista sorsa

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT
(FILES) Juventus' French midfielder Adrien Rabiot reacts at the end of the Italian Cup semi-final second leg football match between Inter Milan and Juventus at the Giuseppe-Meazza (San Siro) stadium in Milan, on April 26, 2023. Rabiot chose to continue with the Juventus Turin until June 30, 2024, announced the Italian club on June 27, 2023. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a francia válogatott középpályás, Adrien Rabiot meghosszabbította szerződését, így a Manchester Uniteddel hírbe hozott futballista a következő szezonban is a torinói együttes játékosa lesz.

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, Rabiot közel áll a távozáshoz, és a Manchester Unitednél folytatja pályafutását. A 36-szoros francia válogatott játékos azonban elutasította az angolok ajánlatát, annak ellenére, hogy abban jóval magasabb bérösszeg szerepelt, mint amennyit a Juventus kínált a maradásáért cserébe. A torinói klub aztán kedden hivatalosan is megerősítette, hogy a vezetőség megállapodott a játékos ügyeit képviselő édesanyjával, Rabiot pedig további egy évvel meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését.

A 28 éves játékos 2020-ban igazolt a PSG-től a Juventus csapatához, ahol azóta olasz bajnoki címet, Olasz Kupát és olasz Szuperkupát nyert. A legutóbb idényben 11 góljával alapemberré vált az osz rekordbajnoknál, összességében pedig négy szezon alatt eddig 177 mérkőzésen 17 gólt szerzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!