A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meglepő fordulat: a Barcelona helyett Ronaldo csapatát választotta a horvát sztárfocista

league Nations wedstrijd Nederlands oranje voetbal Half Length voetballers Nederlandse voetballer Actie ELFTAL spelers KNVB speler oefenen voetballen oefen Oranjespelers Oranjeleeuwen competition dutch soccer footballers footballer Action Squad players pr
ROTTERDAM - Marcelo Brozovic of Croatia during the UEFA Nations League semifinal match between Netherlands and Croatia at Feyenoord Stadion de Kuip on June 14, 2023 in Rotterdam, Netherlands. ANP MAURICE VAN STEEN netherlands out - belgium out (Photo by MAURICE VAN STEEN / ANP MAG / ANP via AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb világsztárral erősít a Cristiano Ronaldót is foglakoztató al-Nasszr, ugyanis a szaúdi futballklub mindenben megállapodott az Inter labdarúgójával, Marcelo Brozoviccsal.

Az olasz Sky Sport és a Sportitalia is arról számolt be, hogy megszületett a megállapodás az Interrel idén Bajnokok Ligája döntős középpályás, Marcelo Brozovic jövőről. Eleinte úgy tűnt, a horvát játékost nem győzték meg a szaúdiak, éppen ezért a Barcelona ajánlatára várt. A spanyol bajnoknak azonban új játékos után kell néznie, mivel a 30 éves játékos beadta a derekát és végül elfogadta az al-Nasszr újabb, immár jóval magasabb fizetési ajánlatát.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint a Barcelona így a Girona játékosával, Oriol Romeuval pótolná az Inter Miamihoz szerződött Sergio Busquetst.

A horvát válogatott futballista pénteken vesz részt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírja hároméves szerződését, így nagyjából 100 millió eurót fog zsebre tenni új klubjában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!