Cristiano Ronaldo csapata nagy pofont kapott, majd odaszúrt Messinek is

Celta Vigo v Al-Nassr - friendly match 2023,Al-Nassr,Celta Vigo,Celta Vigo v Al-Nassr,Football,friendly Horizontal
FARO, PORTUGAL - JULY 17: Cristiano Ronaldo of Al-Nassr in action during the pre-season friendly match between Celta Vigo and Al-Nassr on July 17, 2023 in Faro, Portugal. Stringer / Anadolu Agency (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Portugáliában edzőtáborozik Cristiano Ronaldo klubja, a szaúdi al-Nasszr. Hétfő este a spanyol Celta Vigo ellen léptek pályára, de az európai csapat 5-0-ra nyert. Ronaldo egy félidőt játszott, voltak szép megmozdulásai, de gólt nem tudott szerezni. A portugál mellett kezdett a csapat új szerzeménye, a horvát Marcelo Brozovic is.

Akit csak Ronaldo megmozdulásai érdekelnek, annak itt egy videó:

A meccs után Ronaldo újságírói kérdésekre válaszolt, elmondta, mik a tervei a jövőre és Lionel Messinek is volt ideje odaszúrni.

„Nem térek vissza az európai fociba,

az az ajtó már bezárult. 38 éves vagyok, Európában pedig sokat romlott a minőség, egyedül a Premier League képvisel komoly erőt, fényévekkel van a többi liga előtt" – mondta Ronaldo, aki hozzátette, hogy

a szaúdi liga erősebb az MLS-nél,

ahová egyébként Lionel Messi is igazolt, az Inter Miami csapatába.

Cristiano Ronaldo szerint tovább érkeznek majd a sztárok a szaúdi ligába Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Stringer

„Megnyitottam az utat a szaúdi bajnokságba, és most mindenki ide akar igazolni. Az, hogy ideigazoltam, az 100 százalékban kellett ahhoz, hogy jöjjenek a többiek is. Ez tény. Amikor a Juventushoz igazoltam, a Serie A halott volt, majd teljesen megújult. Cristiano még mindig komoly érdeklődést jelent" – mondta magáról szerényen a portugál.

„Amikor ideigazoltam, kritizáltak, de most mindenki láthatja, mi történik. Egy éven belül még több topjátékos érkezik majd, a bajnokság pedig megelőzi majd a török és a holland ligát is" – tette még hozzá Ronaldo.

Mindent egy helyen az Eb-ről