Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Ferencváros a nyári felkészülés során összesen öt edzőmérkőzést játszott a két edzőtábor során. Az első edzőtáborban egy, míg a másodikban hét gólt szerzett a Fradi.

Először a szlovén NK Rogaskával játszott gól nélküli döntetlent az FTC, majd Carlos Auzqui találatával 1-0-ra nyert a Sepsi ellen a Bad Radkersburg-i egy hét során.A Bramberg am Wildkogel-i táborozást egy gólgazdag, 3-3-as döntetlennel nyitotta a Fradu az azeri Qarabaggal. Ezen a találkozón Varga Barnabás 16 perc után szerezte meg első ferencvárosi gólját, csak úgy, mint Tosin Kehinde is, a harmadik gólt pedig Botka Endre lőtte.

Gőzerővel készül a Fradi Forrás: fradi.hu

Ezt követően nagy csatában 2-1-re kikapott a Ferencváros az osztrák sztárcsapattól, a Red Bull Salzburgtól, amelynek kapuját Kristoffer Zachariassen vette be. Végül a Botosani elleni meccsen magabiztos, háromgólos sikert arattott a magyar együttes, Zachariassen, Varga és a szintén debütáló Cebrail Makreckis találataival - foglalta össze a meccseket a fradi.hu.

Íme, az összes Fradi-hól a nyári felkészülésről:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!