A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Cristiano Ronaldo győztes góllal juttatta döntőbe a csapatát - videó

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) vies for the ball with Shorta's defender Karrar Amer (L) during the 2023 Arab Club Champions Cup semi-final football match between Saudi Arabia's Al-Nassr and Iraq's Al-Shorta at Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium in Abha on August 9, 2023. (Photo by Abdullah Mahdi / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arab Bajnokcsapatok Kupája Abha városában megredezett elődöntőjében a szaúd-arábiai al-Nasszr Cristiano Ronaldo tizenegyesgóljával 1-0-ra legyőzte az iraki al-Sarta csapatát, így bejutott a fináléba.

Ronaldo az első félidőben is betalált egyszer a kapuba, ám ekkor les miatt érvénytelenítették a gólját. A 75. percben aztán egy megítélt tizenegyest már szabályosan értékesített a portugál focista, és ez a gól végül elégnek is bizonyult a győzelemhez.

Az al-Nasszr nyári sztárigazolásai közül Seko Fofana, Marcelo Brozovic és Sadio Mané is – az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan – végigjátszotta a találkozót, a büntető előtt éppen Manéval szemben szabálytalankodott az iraki csapat védője.

A szombat esti döntőben az al-Nasszr elenfele bizonyosan egy másik szaúdi klub lesz: vagy a csoportban Ronaldóékat már legyőző al-Shabab, vagy az al-Hilal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!