Harry Kane már az első Bundesliga-meccsén történelmet írt

Bayern München, Harry Kane
Bayern Munich's English forward #09 Harry Kane celebrates scoring the 0-2 goal with his team-mate Bayern Munich's German midfielder #10 Leroy Sane during the German first division Bundesliga football match between Werder Bremen and FC Bayern Munich in Bremen, northern Germany, on August 18, 2023. (Photo by INA FASSBENDER / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
A Bundesliga 2023/2024-es idényének nyitómeccsén a Bayern München 4-0-ra nyert a Werder Bremen otthonában.

A címvédő azonnal magához ragadta a kezdeményezést, és már a negyedik percben vezetést szerzett.

A 120 milió euróért igazolt angol szupersztár, Harry Kane pörgette tovább a labdát a félpályánál meginduló Leroy Sanénak, aki mindenkit lefutott, majd gyönyörűen passzolt a kapus mellett a jobb alsóba.

Füllkrug nem sokkal később ugyan egyenlített, de a Werder gólját les miatt nem adták meg. Hatalmas fölényben futballozott a Bayern, de az első játékrészben nem tudta tovább növelni előnyét.

Harry Kane gólpasszt adott a meccs elején, majd gólt is szerzett Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Axel Heimken

A továbbra is domináló Bayern a 74. percben újra betalált, Alphonso Davies passzolt Kane-hez, a Tottenhamtől igazolt klasszis pedig belőtte a ziccert.

  • A 30 éves csatár az első angol játékos, aki a német élvonalban góllal és gólpasszal debütált, és Sané 2020-as szeptemberi teljesítménye óta az első Bayern-futballista, aki képes volt ilyen bemutatkozásra.

A 90. percben egy végletekig kijátszott akciót követően Sané újra betalált, a hosszabbításban pedig a 18 éves Mathys Tel is feliratkozott a gólszerzők közé. A bajor rekordbajnok könnyed győzelemmel, 4-0-s kiütéssel kezdett a bajnokságban.

4GólLeroy Sane
20Sárga lapMarvin Ducksch
55Sárga lapMin-Jae Kim
56Sárga lapSenne Lynen
74GólHarry Kane
90GólLeroy Sane
94GólMathys Tel
Összeállítások
3-5-2
4-2-3-1
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Mindent egy helyen az Eb-ről