Vágólapra másolva!
A hét utolsó napja sem telt érdekességek nélkül a hazai és a nemzetközi sportvilágban, a szokásoknak megfelelően ezúttal is egy helyen gyűjtöttük össze az előző nap legfontosabb híreit.

A magyar fociválogatott döntetlent játszott a csehekkel a telt házas Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így Marco Rossi együttese megőrizte a veretlenségi sorozatát. A szövetségi kapitány nem volt maradéktalanul elégedett a meccs után, míg Kalmár Zsolt elárulta, hogy nem érezte jól magát.

Az újabb hatalmas kudarc után kirúgták Hans-Dieter Flicket a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. A németek szürke, szánalmas, lassú és ötlettelen játéka sokakat meglepett, és most szinte az egész világ a jövő évi foci-Eb házigazdáján nevet.

Nem mindennap látni olyan zseniális húzást a pályán, mint amit a brit komikus, Max Fosh csinált egy jótékonysági meccsen, ugyanis UNO-kártyával reagált a bíró sárga lapjára.

A tavaly visszavonult négyszeres világbajnok Sebastian Vettel a hétvégén ismét Forma-1-es autóba ült a nürburgringi 12 órás futam hétvégéjén, majd tett egy nagy bejelentést is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!