A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A keddi nap sem telt érdekességek nélkül a sport világában, a szokásoknak megfelelően ezúttal is egy helyen gyűjtöttük össze a legfontosabb híreket.

A magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Dejan Sztankovics először szólt a zöld-fehér drukkerekhez és egyenesen a Fradi Múzeumból üzent a szurkolóknak.

Eldőlt, hogy Lisztes Krisztián távozik Fraditól, és 2024 nyarán az Európa Liga-győztes német együtteshez, az Eintracht Frankfurthoz csatlakozik. A Bundesiga-csapat kedden már a hivatalos közösségi oldalán is bejelentette új szerzeményét, ráadásul nem is akármilyen képpel.

Lisztes Krisztián jövő nyáron távozik a Fraditól Fotó: Csudai Sándor - Origo

További hír a Ferencváros háza tájáról, hogy a klub kedden elkezdte a bérletárusítást a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörére, amelyben az előző kiírásban döntős olasz Fiorentina, a belga ezüstérmes Genk és a szerb bronzérmes Cukaricki lesz az ellenfele.

Szoboszlai Dominik az Aston Villa ellen egy fantasztikus lövéssel megszerezte első gólját a Liverpool színeiben. A magyar válogatott középpályás Instagram-bejegyzéséhez a barátnője mellett több sztár is elismerő komment formájában szólt hozzá.

Kitették a brazil labdarúgó-válogatott keretéből Antonyt, a Mancester United szélsőjét, akit a korábbi barátnője erőszak vádjával feljelentett, most pedig újabb bizonyítékokkal állt elő az ügyben.

A US Openen az olimpiai bajnok Alexander Zverev közel 5 órás mérkőzésen győzte le Jannik Sinnert és bejuttott a legjobb nyolc közé. A meccsen az egyik néző egy bizarr bekiabálással botrányt okozott, ezért kivezették a stadionból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!