A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szerdán is rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Szerbia ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott szerda esti sajtótájékoztatóján Marco Rossi kapott egy kérdést Dejan Sztankovicsról, a Ferencváros frissen kinevezett új, nem mellékesen szerb edzőjéről. Az olasz szakember ennek hallatán egy szenzációs viccet sütött el, amellyel mindenkit megnevettetett.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor egy műsorban elmondta, miért döntöttek úgy, hogy kinevezik Dejan Sztankovicsot Máté Csaba helyére, mellette pedig arról is beszélt, hogy milyen karakter a szerb vezetőedző.

Kubatov Gábor azt is elmondta, miért kellett távoznia Máté Csabának a Fraditól Forrás: Fradi.hu/Molnár Ádám

94 éves korában meghalt Albert Azarján, olimpiai, világ- és Európa-bajnok szovjet-örmény tornász.

A David Beckham társtulajdonában lévő Inter Miami világsztárja, Lionel Messi egy olyan testőrt kapott új klubjától, aki szó szerint minden lépését követi a támadónak. A minden szempontból rejtélyes Yassine Chueko figyelme sosem lankad, mindig ott van a hétszeres aranylabdás sztár nyomában.

A Red Bull Forma-1-es csapatának mexikói versenyzője, Sergio Pérez először tett nyílt utalást a csapatváltásra, ugyanis kijelentette, hogy elkezd gondolkodni a lehetőségein, amint a szerződése lejár a 2024-es szezon végén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!