Gulácsi Péter nincs elájulva Szoboszlai Dominik elképesztő bombagóljától

SZOBOSZLAI Dominik, Liverpool
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa megtapsolja a szurkolókat a Wolverhampton Wanderers elleni győzelem után
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik sokáig emlékezetes bombagóllal segítette győzelemhez és továbbjutáshoz a Liverpoolt az angol Ligakupában. A találat után elárasztották a csapattársak üzenetei a magyar focista közösségi oldalát.

Szoboszlai csak a 65. percben lépett pályára a másodosztályú Leicester City elleni találkozón, de öt perccel később már róla szólt a meccs, egy elképesztően nagy góllal szerzett ugyanis vezetést Jürgen Klopp csapatának.

Nem csoda, hogy a találkozó után elárasztották a közösségi oldalát a gratuláló üzenetek, a meccsről kitett kép már több mint 265 ezer kedvelést kapott. A kommentelők között ott vannak persze a liverpooli csapattársak is, így Alexis Mac Allister, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, vagy Ibrahima Konate. De egy rakétás emojival megtámogatott Szobooo felkiáltás formájában a Real Madrid sztárja, Jude Bellingham is bejelentkezett.

A vezértroll szerepében: Gulácsi Péter Forrás: Origo

Ahogy a magyar válogatott sérülésből visszatérő kapusa, Gulácsi Péter, aki magyarul írt az oldalra, méghozzá nagyon vicceset: "Kicsi erőt tegyél még bele" - szólt a jótanács.

Nem állnánk be a válogatott következő edzésén a kapuba Gulácsi Péter helyett, aki a Wehen elleni Német Kupa-meccsen egy 3-2-es győzelemmel tért vissza a pályára.

Mindent egy helyen az Eb-ről