Luis Suárez öt perc alatt mesterhármast lőtt, mégis a Fradi korábbi csatára volt a meccs hőse

Granada CF v CD Tenerife - La Liga Smartbank Granada LaLiga futbol Andalusia Granada CF Canarias tenerife soccer estadio La Liga fans supporters Myrto Uzuni La Liga Smartbank CD Tenerife Nuevo Los Carmenes Stadium 10 February, Myrto Uzuni
Myrto Uzuni, of Granada CF, scores the first goal of the match during the La Liga Smartbank match between Granada CF and CD Tenerife at Nuevo Los Carmenes Stadium on 10 February, 2023 in Granada, Spain. (Photo by Álex Cámara/NurPhoto) (Photo by Álex Cámara / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában az Almería hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a Granadával.

Az Almería a 41. percben szerezte meg a vezetést, a szünetre mégis már háromgólos előnnyel vonulhatott. Mindhárom találatot Luis Suárez szerezte, egyformán Largie Ramazani gólpasszából. Ez volt a LaLiga 21. századi történetének harmadik leggyorsabb mesterhármasa.

A fordulás után, az 56. percben a Granada kihagyott egy tizenegyest, de így is maradt ideje az egyenlítésre. A 65. percben Bryan Zaragoza már értékesítette a maga büntetőjét, majd Ricard Sanchez találata után csak egy gól volt a különbség. A 86. percben aztán jött a csereként beállt Myrto Uzuni, a Ferencváros korábbi csatára, és megszerezte a csapata harmadik gólját.

A 11 perces hosszabbításban már nem esett gól (csak egy-egy kapufa), így pedig a Granada és az Almería maradt a tabella utolsó két helyén.

41GólLuis Suarez
44GólLuis Suarez
46GólLuis Suarez
65Sárga lapArnau Puigmal
70GólRicard Sanchez
82Sárga lapSergio Akieme
86GólMyrto Uzuni
88Sárga lapGonzalo Villar
Összeállítások
4-3-3
4-4-2
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Mindent egy helyen az Eb-ről