A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hógolyózás miatt büntetett az MLSZ

KUTTOR Attila
Kuttor Attila, a mezőkövesdi csapat vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Újpest FC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. augusztus 12-én.
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) csütörtökön közzétette a szerdai ülésén hozott határozatokat. Eszerint többek között a Mezőkövesd vezetőedzője, Kuttor Attila, és a Ferencváros játékosa, Cebrail Makreckis is egymeccses eltiltást kapott a kiállítása után; de van, akit ennél is különösebb módon büntettek meg.

Több büntetést is kiosztottak az NB II-ben

Az MLSZ közleménye szerint a szegedi Palincsár Martin kétmeccses eltiltást kapott, miután egyből piros lappal kiállították a Kazincbarcika elleni bajnokin. Mellette a Haladás, a Nyíregyháza és a Budapest Honvéd csapata egyaránt pénzbírságot kapott:

a szombathelyi szurkolók a Gyirmót ellen követtek el rendzavarást, köztük az ellenfél kapusának hógolyóval történt megdobálását.

A Nyíregyháza a drukkerek megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálásai miatt kaptak pénzbüntetést, míg a Honvédnak a kispesti szurkolók pirotechnikai eszközök használata miatt kell fizetnie.

Cebrails Makreckis kihagyja a Fradi idei utolsó bajnokiját Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kuttor és Makreckis is kihagyja a hétvégi bajnokit

Az MLSZ honlapja alapján a ferencvárosi Cebrails Makreckis és a siófoki Dénes Csanád Vilmos is 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott a piros lapja után, ahogy

a Mezőkövesd vezetőedzője, Kuttor Attila is ezt a büntetést kapta.

Makreckist a Paks elleni mérkőzés 78. percében állították ki második sárga lappal, míg Kuttor a Fehérvár elleni vesztes bajnoki végén kapta meg a második sárgáját.

Az NB I-ben a hétvégén rendezik az utolsó 2023-as fordulót, a másodosztály küzdelmei viszont már csak jövőre folytatódnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!