Vágólapra másolva!
A Manchester United fiatal sztárja, Alejandro Garnacho a Manchester City elleni rangadón teljesen megfeledkezett arról, hogy kamerák előtt zajlanak a mérkőzések, de a szemfüles rajongók egyből kiszúrták, milyen gusztustalanságot művelt az argentin támadó a kispadon.

A címvédő Manchester City hátrányból fordítva 3-1-re legyőzte vasárnap a városi rivális Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Erik ten Hag csapatának teljesítménye mellett Alejandro Garnacho kellemetlen és zavarba ejtő megmozdulása is sokkolta a csalódott szurkolókat. 

manchester City, Manchester United, Alejandro Garnacho
A City nyerte a manchesteri derbit
Fotó: AFP

A 19 éves szélsőt a 82. percben cserélték le, majd ezt követően a kamera rögzítette, hogy a kispadon az orrában turkált, majd a szájához emelte a kezét. A kellemetlen felvétel gyorsan bejárta az internetet, a rajongók pedig azonnal kikezdték a közösségi médiában a gusztustalankodó fiatal futballistát, akinek a megmozdulását a csapat teljesítményéhez hasonlították.

Azonban nem Garnacho az egyetlen, akiről a közelmúltban hasonló felvételek láttak napvilágot, hiszen a korábbi német szövetségi kapitány, Joachim Löw többször is lebukott már a kamerák előtt. Emlékezes, hogy a 2016-os Eb-n a nadrágjába nyúlkált, majd a kezét szagolgatta, de olyan is volt, hogy a szájába tette, amit előzőleg az orrából szedett ki.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről