Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Cadiz futballistái borzalmas élményen vannak túl, ugyanis az őket szállító repülőgép meghibásodott, ezért kényszerleszállást kellett végrehajtania.

Majdnem lezuhant a Cadiz csapatát szállító repülőgép

A Cadiz labdarúgócsapata a Közép-Amerikában található Salvadorba utazott volna, hogy pályára lépjen egy barátságos mérkőzésen, azonban a játékosokat szállító Boeing 767-es repülőgépnek meghibásodott az egyik hajtóműve, ezért a kapitány azonnal jelezte, hogy kényszerleszállásra lesz szükség. A drámai esemény mindössze 10 perccel a felszállást követően történt, de a pilótának a sevillai repülőtéren sikerült letennie a gépet.

Szerencsére nem történt katasztrófa, de a La Liga-csapat focistái borzalmas pillanatokat éltek át, halálfélelemben utaztak a repülőgépen. 

Azt hittük, meghalunk, minden megfordult a fejünkben. Enyhe robbanást vettünk észre, és az alkalmazottak kicsit idegesek voltak. Probléma volt a motorral, és azt mondták, hogy gyorsan le kell szállnunk.

Szerencsére mindannyian jól vagyunk" - számolt be róla a Marca, mit mondott az ijesztő eset után a Cadiz középpályása, Alex Fernandez.

A tervezett barátságos mérkőzésre végül nem kerül sor Salvadorban, a spanyol együttes futballistái hazatérnek a kis híján tragédiába torkolló repülőút után.

A Cadiz számára a futballpályán sem alakult minden a tervek szerint a 2023/2024-es idényben, a klub csak a 18. helyen végzett az élvonalban, ezzel biztossá vált, hogy a következő évadban a másodosztályban fog szerepelni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről