A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Libertadores-kupában megrendezett Sao Paulo-Talleres Cordoba-meccsen óriási botrány robbant ki, az első félidő végén rohamrendőrök özönlöttek be a pályára, a meccs után pedig két futballistát is letartóztattak.

Óriási botrány a Libertadores-kupában

A Libertadores-kupa csoportkörének utolsó fordulójában hatalmas botrány robbant ki a brazil és az argentin csapat mérkőzésén. A Sao Paulo az első félidő végén egy erősen véleményes 11-essel került előnybe, amit a PSG és a Tottenham Hotspur korábbi sztárja, Lucas Moura értékesített. A büntetőt egyébként újrarúgatták a brazil válogatott játékossal, mert a videóbírós visszajátszás alapján a vendégek kapusa, Guido Herrera a lövés előtt elmozdult a gólvonalról. Ezek után még fokozódtak az indulatok a szünet előtt, mert az argentin együttesnek nem adott meg a bíró egy jogosnak tűnő 11-est. 

Ez nagyon feldühítette a vendégek labdarúgóit, akik nagyon hevesen reklamáltak és rárontottak a játékvezetőre, mire meglepő módon rohamrendőrök özönlötték el a pályát, hogy rendet tegyenek.

A dulakodás során az egyik rendőr megütötte a Talleres egyik cserejátékosát, ez pedig annyira felidegesítette Herrera kapust, hogy nekiment a rendfenntartóknak és úgy kellett visszafogni az őrjöngő futballistát.

A meccset végül 2-0-ra a Sao Paulo nyerte meg, de a találkozó után sem értek véget a botrányok, mert a rendőrök bementek az öltözőbe, és letartóztatták a Talleres két focistáját, akiket csak a kiszabott pénzbírság befizetése után engedtek szabadon.

Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!